Pietro Beconcini Vignale Nicchie Tempranillo Vigna Prepfilloxera San Miniato IGT (BIO)

(1 pirkėjo atsiliepimas)

48.99 

Vynuogės kruopščiai skinamos išskirtinai tik rankomis. Šimtamečiai vynuogynai išsidėstę aukštutiniuose šlaituose. Sodinukų tankumas 4000 vnt. / ha. 70% žaliavos 4 savaites vytinama (Appassimento principas).  Po malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis, vynas 24 mėn. brandinamas Prancūziško ąžuolo statinėse, o vėliau dar 24 mėn. buteliuose harmoningam subalansuotumui pasiekti. Ryškus, struktūriškas, mėsingas, gilus, turtingas, klampus, daugiabriaunis, aromatingas, šokoladiškų taninų, subalansuoto ir ryškaus kūno su ilgai išliekančiu, salsvu poskoniu vynas. Pasižymi juodųjų trešnių, vyšnių, tabako, šokolado, saldymedžio, odos, grietinėlės, saldžių prieskonių, juodųjų pipirų, paprikos, skrudintų lazdynų riešutų, rūkyto kumpio kvapais.

https://www.pietrobeconcini.com

Kategorijos: , , , Žyma: Produkto ID: 2354

Aprašymas

Pietro Beconcini vyninė istoja prasidėjo 1950 m. kuomet dabartinio vyndario Leonardo senelis nupirko žemes San Miniato provincijoje, esančioje Toskanos šiaurinėje dalyje. Nuo 1997 Leonardo Beconcini kartu su savo bedražyge Eva Bellagamba pasiaukodami puoselėja vyninės veiklą. Restrukturizuojami seni vynuogynai, tinkamai parenkami Sangiovese klonai, naudojamos Colorino, Canaiolo, Ciliegiolo, Malvasia Nera vynuogių veislės ir pagaliau, visiškai atsitiktinai, atrandama Tempranillo! Sakysite kaip tai gali būti? Taip, taip, tai Ispaniška vynuogių veislė Italijoje. Pasirodo, kad kažkas valgydamas atsitiktinai numetė vynuogių kauliukus ir šitaip Toskanoje atsirasdo Tempranillo. Beje, tik vos keli vyndariai gali tuo pasidžiaugti. Beconcini šeima licenzijuotai atstovauja Biodinaminio ūkininkavimo principus. San Miniato dirvožemis gausus molio, mineralų, tad vynai čia yra išraiškingos rūgšties, aksominių taninų, sultingi ir iš lėto bręstantys. Vynuogės kruopščiai skinamos išskirtinai tik rankomis. Šimtamečiai vynuogynai išsidėstę aukštutiniuose šlaituose. Sodinukų tankumas 4000 vnt. / ha. 70% žaliavos 4 savaites vytinama (Appassimento principas).  Po malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis, vynas 24 mėn. brandinamas Prancūziško ąžuolo statinėse, o vėliau dar 24 mėn. buteliuose harmoningam subalansuotumui pasiekti. Ryškus, struktūriškas, mėsingas, gilus, turtingas, klampus, daugiabriaunis, aromatingas, šokoladiškų taninų, subalansuoto ir ryškaus kūno su ilgai išliekančiu, salsvu poskoniu vynas. Pasižymi juodųjų trešnių, vyšnių, tabako, šokolado, saldymedžio, odos, grietinėlės, saldžių prieskonių, juodųjų pipirų, paprikos, skrudintų lazdynų riešutų, rūkyto kumpio kvapais.

https://www.pietrobeconcini.com

Papildoma informacija

Butelio tūris

0.75l

Alk. koncentracija

15.5%

Vyno regionas

Italy, Toscana

Vyno vynuogių veislė

Tempranillo

Vyno spalva

Raudonas

Vyno savybė

Sausas

Vyno vyndarys

Pietro Beconcini Agricola

1 atsiliepimas apie Pietro Beconcini Vignale Nicchie Tempranillo Vigna Prepfilloxera San Miniato IGT (BIO)

  1. Tomas

    „Pritrenkiantis“ vynas …

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *