Aprašymas
Giuseppe Kettmeir 1919 m. vyninės įkūrėjas, didžiulę patirtį sukaupęs vyndarys, atstovaujantis Südtirol kraštui būdingus ir aiškiai Terroir išreikštus vynus. Dirvožemis – molis, kalkės su dideliu organininės kilmės medžiagų kiekiu. Vynuogynai išsidėstę 400 – 600 m. virš jūros lygio. Sodinukų tankumas – 3000 – 3500 vnt. / ha. Po fermentacijos ir maceracijos su odelėmis brandinimas nerudijančio plieno statinėse. Grakštus, patvarus, minerališkas, vaisiškas, švarus, kvapnus, gaivios rūgšties, ilgai išliekančio poskonio vynas. Pasižymi nesunokusių obuolių, vaisių, gėlių, miško žolelių kvapais. Pinot Bianco vynuogė Austrijoje ir Vokietijoje dar vadinama Weissburgunder.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.