Aprašymas
1984 Salvatore Di Gaetano įkūrė Firriato vyninę, esančią Trapani provincijoje. Atkakliai siekdamas aukšto vyno kokybės ir išsaugodamas vietinio ūkininkavimo autentiškumą, vyndarys naudoja vietines vynuogių veisles, tokias kaip: Catarrato, Grillo, Zbibbo, Moscato Bianco, Nero d’Avola, Nerello Mascalese ir Europietiškas: Chardonnay, Merlot, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon. Ilgainiaui vynuogynai paplito po visą Siciliją apimdami: Calamoni di Favignana, Baglio Soria, Dagala Borromeo, Pianoro Cuddia, Borgo Guarini apylinkes esančias vakaruose ir Cavanera Etna – rytuose. Svarbu ir tai, kad pateikiama nemažai senų vynmedžių vynų, o taip pat, sertifikuotų, Biodinaminių vynų. Vynuogės kruopščiai skinamos išskirtinai tik rankomis, iš vynuogyynų esančių Borgo Guarini apylinkėse. Vynuogynai išsidėstę šlaituose – 350 m. virš jūros lygio. Sodinukų tankumas – 4500 vnt. / ha. Po 10 dienų malolaktinės fermentacijos, maceracijos, su odelėmis nerudijančio plieno statinėse, vynas 3 mėn. kartu su nuosėdomis, brandinamas nerudijančio plieno statinėse, vėliau 2 mėn. buteliuose, harmoningam subalansuotumui pasiekti. Gaivus, išraiškingas, subtilus, kompleksiškas, subalansuoto kūno, su maloniai išreiktša rūgštimi ir ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi kriaušių, baltųjų persikų, citrusinių vaisių, lauko gėlių kvapais.
zctsknlipb –
Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?
zenoteca –
Good day. Need to buy a product and there will be a section – „Register“. Have a nice day!