Aprašymas
Amara Amaro yra geriausias Sicilijos raudonųjų apelsinų žievelių, kurios prieš maceravimo procedūrą yra sudžiovinamos ant medžių šakų, aromatinių žolelių ir cukraus, užpildas. Gėrimas yra natūralus, subtiai kartaus, nepakartojamo ir ryškaus skonio, švelnios ir auksinės spalvos. Gaminamas nedideliais kiekiais tradiciniu būdu ir be priedų. Raudonieji Sicilijos IGP apelsinai yra AMARA esminis produkto unikalumas. Žaliava gimsta ypatingame Etnos ugnikalnio vulkaninės kilmės dirvožemyje, kuriam būdingas išskirtinis reljefas ir Sicilijos šiluma. Niekur kitur nėra geresnių topografinių savybių ir auginimo sąlygų raudoniesiems apelsinams, kaip Katanijos vietovė. Tik vienas dalykas yra žinomesis už Sicilijos Amara, tai Katanijos mafija 🙂 Geriamas vienas su ledukais kaip digestyvas, o ypač tinkamas kokteiliuose su toniku, džinu, tekila ir pan.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.