Ragù di Cinghiale/ Šernienos padažas 190 g

8.50 

Sudėtis: šerniena 50%, kubeliais pjaustyti pomidorai 27%, svogūnai, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus 5%, pomidorų koncentratas, morkos, salierai, raudonasis vynas, druska, česnakai, rozmarinas, šalavijas, lauro lapai, kadagys.

Maistinė vertė 100 g: energija 508 kJ /121 kcal, riebalai 6,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų 1,2 g, angliavandeniai 2,4 g, iš kurių cukrus 2,3 g, proteinai 12,9 g, druska 1,10 g.

Šiuo metu neturime

Kategorijos: , , , , Žymos: , , Produkto ID: 4044

Aprašymas

“Sant’Uberto le Carni del Bosco” kelionė prasidėjo 1963 m., kai komendatorius Valteris Aleottis padidino Bolonijos kalvų unikalumą, čia įkūręs saugomą draustinį. Tai istorija apie laukinių gyvūnų medžioklės mėgėjišką įmonę, kuri, plėtojant verslą išsaugojo tradicijas ir autentiškumą, išreikštą senoviniais savo gaminių skoniais, užtikrinančiais pagarba gamtai.

Žvėrims leidžiama maitintis visais miško vaisiais: gilėmis, kaštonais, gumbais, lapais, laukinėmis žolelėmis. Medžiojama laikantis tradicijų etikos bei ekosistemą gerbiančių kriterijų.

Unikalus Italijoje skerdimo centras, pastatytas tik laukinių kanopinių žvėrių mėsai, gaunamai iš medžioklės, perdirbti.

Skanios mėsos galima įsigyti ištisus metus. Užšaldomi greitaisiais aušintuvais ir supakuoti vakuume, jie išlaiko savo tikrąjį skonį nepakitusį.

Papildoma informacija

Kilmės šalis

Italy

svoris

190 g

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Ragù di Cinghiale/ Šernienos padažas 190 g”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *