Aprašymas
Casa Paladin grupės vyno darykla įkurta 1962 m. Motta di Livenza mieste netoli Treviso. Vynuogynai topografiškai palankiai išsidėstę Venecijos provincijoje Annone Veneto, Lison-Pramaggiore teritorijose. Po 20 dienų malolaktinės fermentacijos ir maceracijos su odelėmis, nerudijančio plieno statinėse, vynas 12 mėn. brandinamas Prancūziško ąžuolo statinėse. Vėliau 6 mėn. brandinamas buteliuose, harmonijai pasiekti. Išraiškingas, harakteringas, gyvuliškas, kompleksiškas, geležingas, tvirtų taninų, subalansuoto kūno su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi tabako lapų, slyvų, dūmo, odos, šokolado, miško paklotės, žemiškais kvapais.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.