Aprašymas
A.Barbagallo Di Mauro įmonė gaminanti makaronus ir miltus iš senovinių kviečių yra įkurta 1911 metais Fiumefreddo mieste, Sicilijoje
Visam laikui atsisakę pramoninių gamybos metodų ir pasirinkę senąjį gamybos būdą, kuris tausoja aplinką ir Sicilijos kultūrų biologinę įvairovę, miltų ir makaronų gamybą pavertė visiškai ekologiška, nes naudojami tik Sicilijoje auginami ekologiški grūdai, kurie kūlimo metu gaunami tik iš savo bei kitų kruopščiai atrinktųekologinių ūkių. Todėl visi šie makaronai turi mažą glikeminį indeksą bei yra maistingesni.
Dėl laipsniško malimo ir makaronų gamybos proceso, trunkančio net 24 valandas, naudojant gryną Etnos vandenį ir džiovinimą žemoje temperatūroje tik bronzinėse formose, mūsų makaronai išlaiko savo maistines savybes ir nesupainiojamą bei autentišką kokybiškų kviečių kvapą
Dar 1989 A. Barbagallo Di Mauro įmonė gavo ekologinį Prancūzijos sertifikavimo agentūros „Nature & Progrès“ sertifikatą. Taip pat dauguma makaronų pakuočių yra daromos iš suyrančio plastiko arba popieriaus.
Makaronai Caserecci pagaminti iš ekologiškų sicilietiškų nesmulkintų kietųjų Timilia veislės kviečių manų kruopų. Caserecci puikiai dera su natūraliais ir paprastais ingredientais, tokiais kaip sodo daržovės ar baklažanai, pomidorai, sūdytas rikotos sūris ir šviežias bazilikas, kad pajustumėte Siciliją savo lėkštėje. Skanūs kaip senais laikais ir tvarūs dėl kompostuojamų pakuočių.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.