Aprašymas
Pietro Beconcini vyninės istorija prasidėjo 1950 m. kuomet dabartinio vyndario Leonardo senelis nupirko žemes San Miniato provincijoje, esančioje Toskanos šiaurinėje dalyje. Nuo 1997 Leonardo Beconcini kartu su savo bedražyge Eva Bellagamba pasiaukodami puoselėja vyninės veiklą. Netrukus Leonardo ir Evai kilo idėja išbandyti aliejaus gamybą. Rezultatas pranoko lūkesčius. Šalto spaudimo, aukščiausios kokybės, pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus. Alyvuogės skinamos išskirtinai tik rankomis. Aliejus išpilstomas į 0,75 L vyno talpos butelius. Akivaizdu, kad vyndario “rankose” tiek aliejaus pateikimo forma, tiek ir etiketės dizaino prasme, ypač asocijuojasi su vyno buteliu. Aromatingas, išraiškingas, dominuojančių fenolių gausus aliejus nustebins ir visko mačiusius. Alyvuogių aliejus puikiai tinka patiekalams, kurių skoniui sustiprinti reikalingas vidutiniško intensyvumo aromatas. Rekomenduojama su sriuboms, balta mėsa, salotomis, džiovintais vaisiais, daržovėms.
https://www.pietrobeconcini.com
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.