Pietro Beconcini MaurLeo Sangiovese Malvasia Nera San Miniato IGT (BIO)

(1 pirkėjo atsiliepimas)

15.00 

Vynuogės kruopščiai skinamos išskirtinai tik rankomis. Vynuogynai išsidėstę aukštutiniuose šlaituose. Sodinukų tankumas 7000 vnt. / ha. Po malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis, Malvasia Nera vynas 12 mėn. brandinamas betono talpyklose, Sangiovese vynas 12 mėnesių Prancūziškose ąžuolo statinėse, o vėliau dar 6 mėn. buteliuose harmoningam subalansuotumui pasiekti. Betarpiškas, nepriekaištingas, sodrus, gilus, harmoningas, kvapnus, švelnios rūgšties, aksominių taninų, subalansuoto kūno, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi raudonųjų uogų, vaisių, vanilės, kvapniųjų prieskonių, juodųjų pipirų, paprikos, riešutų kvapais.

https://www.pietrobeconcini.com

Kategorijos: , , , , Žyma: Produkto ID: 2374

Aprašymas

Pietro Beconcini vyninė istoja prasidėjo 1950 m. kuomet dabartinio vyndario Leonardo senelis nupirko žemes San Miniato provincijoje, esančioje Toskanos šiaurinėje dalyje. Nuo 1997 Leonardo Beconcini kartu su savo bedražyge Eva Bellagamba pasiaukodami puoselėja vyninės veiklą. Restrukturizuojami seni vynuogynai, tinkamai parenkami Sangiovese klonai, naudojamos Colorino, Canaiolo, Ciliegiolo, Malvasia Nera vynuogių veislės ir pagaliau, visiškai atsitiktinai, atrandama Tempranillo! Sakysite kaip tai gali būti? Taip, taip, tai Ispaniška vynuogių veislė Italijoje. Pasirodo, kad kažkas valgydamas atsitiktinai numetė vynuogių kauliukus ir šitaip Toskanoje atsirasdo Tempranillo. Mokslininkų atlikti tyrimai teigia, kad apie 1700 m. vidurį, Ispanų piligrimų šeimos galėjo atsinešti Tempranillo vynmedžio sėklas ir užmegsti šio vynmedžio šaknis “San Miniato” apylinkėse, tiesiai iš “Rioja”. Beje, tik vos keli vyndariai gali tuo pasidžiaugti. Beconcini šeima licenzijuotai atstovauja Biodinaminio ūkininkavimo principus. San Miniato dirvožemis gausus molio, mineralų, tad vynai čia yra išraiškingos rūgšties, aksominių taninų, sultingi ir iš lėto bręstantys. Vynuogės kruopščiai skinamos išskirtinai tik rankomis. Vynuogynai išsidėstę aukštutiniuose šlaituose. Sodinukų tankumas 7000 vnt. / ha. Po malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis, Malvasia Nera vynas 12 mėn. brandinamas betono talpyklose, Sangiovese vynas 12 mėnesių Prancūziškose ąžuolo statinėse, o vėliau dar 6 mėn. buteliuose harmoningam subalansuotumui pasiekti. Betarpiškas, nepriekaištingas, sodrus, gilus, harmoningas, kvapnus, švelnios rūgšties, aksominių taninų, subalansuoto kūno, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi raudonųjų uogų, vaisių, vanilės, kvapniųjų prieskonių, juodųjų pipirų, paprikos, riešutų kvapais.

https://www.pietrobeconcini.com

Papildoma informacija

Butelio tūris

0.75l

Alk. koncentracija

13

Vyno regionas

Italy, Toscana

Vyno vynuogių veislė

Malvasia Nera, Sangiovese

Vyno spalva

Raudonas

Vyno savybė

Sausas

Vyno vyndarys

Pietro Beconcini Agricola

1 atsiliepimas apie Pietro Beconcini MaurLeo Sangiovese Malvasia Nera San Miniato IGT (BIO)

  1. Tomas

    🙂

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *