Petrussa Ribolla Gialla Trevenezie IGT

16.00 

Sodinukų tankumas – 3000 – 6000 vnt. / ha. Likutinis cukrus – 6,4 gr. / ltr.  Mololaktinė fermentacija, maceracija su odelėmis nerudijančio plieno statinėse, kad išgauti daugiau vaisiškumo. Pikantiškas, švarus, kvapnus, su aiškiai pabrėžta rūgštimi, lgai išliekančio poskonio vynas. Pasižymi slyvų, obuolių, gėlių, apelsinų žievelės, muskato riešutų kvapais. Ribolla Gialla yra Glera plačiai naudojamos Prosecco putojančio vyno gamybai, vyvnuogės sinonimas.

http://www.petrussa.it/Nation_Eng/azienda.htm

 

Kategorijos: , , Žyma: Produkto ID: 1880

Aprašymas

Šiandieną antrosios kartos atstovai tesia gilias Petrussa vyninės įkūrėjo Giuseppe Petrussa tradicijas ir atsidavimą gamtai, bei meilę vynui. Sodinukų tankumas – 3000 – 6000 vnt. / ha. Likutinis cukrus – 6,4 gr. / ltr.  Mololaktinė fermentacija, maceracija su odelėmis nerudijančio plieno statinėse, kad išgauti daugiau vaisiškumo. Pikantiškas, švarus, kvapnus, su aiškiai pabrėžta rūgštimi, lgai išliekančio poskonio vynas. Pasižymi slyvų, obuolių, gėlių, apelsinų žievelės, muskato riešutų kvapais. Ribolla Gialla yra Glera plačiai naudojamos Prosecco putojančio vyno gamybai, vyvnuogės sinonimas.

http://www.petrussa.it/Nation_Eng/azienda.htm

 

Papildoma informacija

Butelio tūris

0.75l

Alk. koncentracija

12.5%

Vyno regionas

Friuli Venezia Giulia, Italy

Vyno vynuogių veislė

Ribolla Gialla

Vyno spalva

Baltas

Vyno savybė

Sausas

Vyno vyndarys

Petrussa

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Petrussa Ribolla Gialla Trevenezie IGT”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *