Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/zenotec/domains/zenoteca.lt/public_html/wp-config.php on line 82
Petrussa Ribolla Gialla Trevenezie IGT - Zenoteca, Itališko vyno namai - Vyno Parduotuvė Vilnius

Petrussa Ribolla Gialla Trevenezie IGT

16.00 

Sodinukų tankumas – 3000 – 6000 vnt. / ha. Likutinis cukrus – 6,4 gr. / ltr.  Mololaktinė fermentacija, maceracija su odelėmis nerudijančio plieno statinėse, kad išgauti daugiau vaisiškumo. Pikantiškas, švarus, kvapnus, su aiškiai pabrėžta rūgštimi, lgai išliekančio poskonio vynas. Pasižymi slyvų, obuolių, gėlių, apelsinų žievelės, muskato riešutų kvapais. Ribolla Gialla yra Glera plačiai naudojamos Prosecco putojančio vyno gamybai, vyvnuogės sinonimas.

http://www.petrussa.it/Nation_Eng/azienda.htm

 

Butelio tūris

0.75l

Alk. koncentracija

12.5%

Vyno regionas

Friuli Venezia Giulia, Italy

Vyno vynuogių veislė

Ribolla Gialla

Vyno spalva

Baltas

Vyno savybė

Sausas

Vyno vyndarys

Petrussa

/home/zenotec/domains/zenoteca.lt/public_html/wp-content/themes/wineshop-child/woocommerce/single-product/add-to-cart/simple.php on line 50
'"/>
Kategorijos: , , Žyma: Produkto ID: 1880

Aprašymas

Šiandieną antrosios kartos atstovai tesia gilias Petrussa vyninės įkūrėjo Giuseppe Petrussa tradicijas ir atsidavimą gamtai, bei meilę vynui. Sodinukų tankumas – 3000 – 6000 vnt. / ha. Likutinis cukrus – 6,4 gr. / ltr.  Mololaktinė fermentacija, maceracija su odelėmis nerudijančio plieno statinėse, kad išgauti daugiau vaisiškumo. Pikantiškas, švarus, kvapnus, su aiškiai pabrėžta rūgštimi, lgai išliekančio poskonio vynas. Pasižymi slyvų, obuolių, gėlių, apelsinų žievelės, muskato riešutų kvapais. Ribolla Gialla yra Glera plačiai naudojamos Prosecco putojančio vyno gamybai, vyvnuogės sinonimas.

http://www.petrussa.it/Nation_Eng/azienda.htm

 

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Petrussa Ribolla Gialla Trevenezie IGT”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *