Aprašymas
Šiandieną antrosios kartos atstovai tesia gilias Petrussa vyninės įkūrėjo Giuseppe Petrussa tradicijas ir atsidavimą gamtai, bei meilę vynui. Sodinukų tankumas – 3000 – 6000 vnt. / ha. Likutinis cukrus – 6,4 gr. / ltr. Mololaktinė fermentacija, maceracija su odelėmis nerudijančio plieno statinėse, kad išgauti daugiau vaisiškumo. Pikantiškas, švarus, kvapnus, su aiškiai pabrėžta rūgštimi, lgai išliekančio poskonio vynas. Pasižymi slyvų, obuolių, gėlių, apelsinų žievelės, muskato riešutų kvapais. Ribolla Gialla yra Glera plačiai naudojamos Prosecco putojančio vyno gamybai, vyvnuogės sinonimas.
http://www.petrussa.it/Nation_Eng/azienda.htm
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.