Aprašymas
Šiandieną antrosios kartos atstovai tesia gilias Petrussa vyninės įkūrėjo Giuseppe Petrussa tradicijas ir atsidavimą gamtai, bei meilę vynui. Sodinukų tankumas – 4000 – 7000 vnt. / ha. Likutinis cukrus – 5,8 gr. / ltr. Šiam vynui pagaminti naudojamios Friuli Colli Orientali regiono, Prepotto Cividale del Friuli komunoje užauginos vynuyogės. Mololaktinė fermentacija, maceracija su odelėmis nerudijančio plieno statinėse, kad išgauti daugiau vaisiškumo. Manieringas, išraiškingas, subalansuotas, tvirto kūno, su aiškiai išreikta rūgštimi, lgai išliekančio poskonio vynas. Pasižymi nesunokusių obuolių, baltųjų melionų, grietinėlės, jogurto, skrudintos duonos, skrudintų lazdyno riešutų, citrusinių vaisių kvapais.
http://www.petrussa.it/Nation_Eng/azienda.htm
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.