Paladin Casa Lupo Ripasso Della Valpolicella DOCG

22.00 

Vynuogynai išsidėstę 450 m. virš jūros lygio. Šiam vynui pagaminti naudojamos prieš tai fermentuotų vynų vynuogių “Valpolicella” ir “Amarone” odelės ir mielių likučiai. Po pirmosios maceracijos su odelėmis, reguliari „Valpolicella“ misa antrą kartą maceruojama kartu su minėtomis „Amarone“ vynuogių išspaudomis ir paliekama nusiraminimui apie 15 – 20 dienų. Tada “Ripasso” mišinys 18 mėnesių bręsta didelėse Slovėniško ąžuolo statinėse, optimaliai brandai pasiekti. Toks vyno gamybos metodas palieka papildomo sodrumo, kompleksiškumo pėdsakus, todėl dažnai “Ripasso” vadinamas mažąja “Amarone“. Pilnas, rafinuotas, turtingas, kvapnus, prieskoniškas, salsvai aksominių taninų, subalansuoto kūno su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi juodųjų serbentų, gervuogių, slyvų, prieskonių, džiovintų gėlių, žolelių, šokolado, dūmo, skrudintų migdolų riešutų, miško paklotės kvapais.

https://www.paladin.it/en/

 

Kategorijos: , , , Žyma: Produkto ID: 2445

Aprašymas

Casa Paladin grupės vyno darykla įkurta 1962 m. Motta di Livenza mieste netoli Treviso. Vynuogynai topografiškai palankiai išsidėstę Venecijos provincijoje Annone Veneto, Lison-Pramaggiore teritorijose. Dirvožemis – kalkingas, molingas. Vynuogynai išsidėstę 450 m. virš jūros lygio. Šiam vynui pagaminti naudojamos prieš tai fermentuotų vynų vynuogių “Valpolicella” ir “Amarone” odelės ir mielių likučiai. Po pirmosios maceracijos su odelėmis, reguliari „Valpolicella“ misa antrą kartą maceruojama kartu su minėtomis „Amarone“ vynuogių išspaudomis ir paliekama nusiraminimui apie 15 – 20 dienų. Tada “Ripasso” mišinys 18 mėnesių bręsta didelėse Slovėniško ąžuolo statinėse, optimaliai brandai pasiekti. Toks vyno gamybos metodas palieka papildomo sodrumo, kompleksiškumo pėdsakus, todėl dažnai “Ripasso” vadinamas mažąja “Amarone“. Pilnas, rafinuotas, turtingas, kvapnus, prieskoniškas, salsvai aksominių taninų, subalansuoto kūno su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi juodųjų serbentų, gervuogių, slyvų, prieskonių, džiovintų gėlių, žolelių, šokolado, dūmo, skrudintų migdolų riešutų, miško paklotės kvapais.

https://www.paladin.it/en/

 

Papildoma informacija

Vyno regionas

Italy, Veneto

Vyno vynuogių veislė

Corvina, Corvinone, Rondinella

Vyno spalva

Raudonas

Vyno savybė

Sausas

Vyno vyndarys

Paladine Vigne E Vini

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Paladin Casa Lupo Ripasso Della Valpolicella DOCG”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *