Aprašymas
Amara Amaro yra geriausias Sicilijos raudonųjų apelsinų žievelių, kurios prieš maceravimo procedūrą yra džiovinamos ant medžių šakų, aromatinių žolelių ir cukraus užpilas. Gėrimas yra natūralus, subtiliai kartaus, nepakartojamo ir ryškaus skonio, švelnios ir auksinės spalvos. Gaminamas nedideliais kiekiais tradiciniu būdu ir be priedų. Raudonieji Sicilijos IGP apelsinai yra AMARA esminis produkto unikalumas. Žaliava gimsta ypatingame Etnos ugnikalnio vulkaninės kilmės dirvožemyje, kuriam būdingas išskirtinis reljefas ir Sicilijos šiluma. Niekur kitur nėra geresnių topografinių savybių ir auginimo sąlygų raudoniesiems apelsinams, kaip Katanijos vietovė. Šis likeris gaminamas naudojant Tarocco raudonųjų apelsinų žievelių žaliavą pasitelkiant brandinimą garsaus Caroni Trinidad Rom statinėse. Likeris 12 mėn. brandinamas Caroni romo statinėse ir yra riboto, tik 1638 butelių gamybos, leidimo. Caroni legendinė distilerija buvo įsteigta 1923 m. bei galiausiai buvo parduota, o finale 2002 m. uždaryta. Šiai dienai visame pasaulyje yra nepaprastai didelis susidomėjimas ir paklausa šiam romui įsigyti, dėl visiems suprantamų besibaigiančių atsargų. Geriamas vienas kaip digestyvas.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.