Aprašymas
Giuseppe Kettmeir 1919 m. vyninės įkūrėjas, didžiulę patirtį sukaupęs vyndarys, atstovaujantis Südtirol kraštui būdingus ir aiškiai Terroir išreikštus vynus. Dirvožemis – kalkingos kilmės, su dideliu organininės kilmės medžiagų kiekiu. Vynuogynai išsidėstę 450 – 600 m. virš jūros lygio. Sodinukų tankumas – 4500 – 6000 vnt. / ha. Po fermentacijos ir maceracijos su odelėmis 6 mėn. brandinimas Prancūziško ąžuolo statinėse. Harmoningas, švelnus, kvapnus, geležingas, aksominių taninų ir lengvo kūno, ilgai išliekančio poskonio ir aiškiai išreikšta rūgštinimi vynas. Pasižymi vaisių, raudonųjų uogų, vyšnių, trešnių, prieskoninių žolelių, degtuko sieros, žemiškais kvapais.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.