Aprašymas
Giuseppe Kettmeir 1919 m. vyninės įkūrėjas, didžiulę patirtį sukaupęs vyndarys, atstovaujantis Südtirol kraštui būdingus ir aiškiai Terroir išreikštus vynus. Dirvožemis – kalkakmenis, molis su dideliu organininės kilmės medžiagų kiekiu. Vynuogynai išsidėstę aukštose Caldaro kalvose 580 – 620 m. virš jūros lygio. Sodinukų tankumas – 5500 vnt. / ha. Po fermentacijos ir maceracijos su odelėmis ąžuolo statinėse, brandinimas nerudijančio plieno statinėse ir 6 mėnesius buteliuose subalansuotumui pasiekti. Ryškus, gilus, dominuojantis, švarus, kvapnus, ypač minerališkas, išraiškingos rūgšties su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi baltųjų vaisių, kriaušių, citrusų, laimo, miško gėlių, saldžiųjų prieskonių, Graikinių riešutų kvapais.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.