Kettmeir Metodo Classico Pas Dosé Oltreadige – Bassa Atesina – Alto Adige DOC

36.00 

Vynuogynai išsidėstę vidutinio aukščio Oltreadige ir Bassa Atesina kalvose 350 – 700 m. virš jūros lygio. Sodinukų tankumas – 5000 – 5500 vnt. / ha. Po fermentacijos ir maceracijos su odelėmis ir mielėmis, vynas brandinimas nerudijančio plieno statinėse. Antrinė fermentacija su mielėmis – 40 mėnesių, tobulai pusiausvyrai pasiekti. Turtingas, didingas, daugiabriaunis, ypač minerališkas, kvapnus, išraiškingos rūgšties, pasižymintis kremiškais burbuliukais, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi citrusinių vaisių, baltųjų vaisių, miško žolelių, mėtų, paparčio, imbiero, kardamono, pieno produktų, skrudintos duonos, lazdyno riešutų kvapais.

https://www.kettmeir.com/en/

 

Kategorijos: , , , , , Žyma: Produkto ID: 2814

Aprašymas

Giuseppe Kettmeir 1919 m. vyninės įkūrėjas, didžiulę patirtį sukaupęs vyndarys, atstovaujantis Südtirol kraštui būdingus ir aiškiai Terroir išreikštus vynus. Dirvožemis – kalkakmenis, molis su dideliu organininės kilmės medžiagų kiekiu. Vynuogynai išsidėstę vidutinio aukščio Oltreadige ir Bassa Atesina kalvose 350 – 700 m. virš jūros lygio. Sodinukų tankumas – 5000 – 5500 vnt. / ha. Po fermentacijos ir maceracijos su odelėmis ir mielėmis, vynas brandinimas nerudijančio plieno statinėse. Antrinė fermentacija su mielėmis – 40 mėnesių, tobulai pusiausvyrai pasiekti. Turtingas, didingas, daugiabriaunis, ypač minerališkas, kvapnus, išraiškingos rūgšties, pasižymintis kremiškais burbuliukais, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi citrusinių vaisių, baltųjų vaisių, miško žolelių, mėtų, paparčio, imbiero, kardamono, pieno produktų, skrudintos duonos, lazdyno riešutų kvapais.

https://www.kettmeir.com/en/

Papildoma informacija

Butelio tūris

0.75l

Alk. koncentracija

12.5%

Vyno regionas

Italy, Südtirol, Trentino – Alto Adige

Vyno vynuogių veislė

Chardonnay, Pinot Bianco, Pinot Nero

Vyno spalva

Baltas

Vyno savybė

Sausas

Vyno vyndarys

Kettmeir

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kettmeir Metodo Classico Pas Dosé Oltreadige – Bassa Atesina – Alto Adige DOC”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *