Aprašymas
Vyninės įkūrėjas (1919 m.) Giuseppe Kettmeir – didžiulę patirtį sukaupęs vyndarys, atstovaujantis Südtirol kraštui būdingus ir aiškiai Terroir išreikštus vynus. Dirvožemis – kalkakmenis, molis su dideliu organininės kilmės medžiagų kiekiu. Vynuogynai išsidėstę vidutinio aukščio Oltreadige ir Bassa Atesina kalvose 450 – 750 m. virš jūros lygio. Sodinukų tankumas – 3000 – 3500 vnt. / ha. Po fermentacijos ir maceracijos su odelėmis ir mielėmis, vynas brandinamas nerūdyjančio plieno statinėse. Antrinė fermentacija su mielėmis – 22 mėnesiai, pusiausvyrai pasiekti. Minerališkas, kompleksiškas, gyvybingas, kvapnus, švelnios rūgšties, žaismingai smulkių burbuliukų, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi miško uogų, žemuogių, laukinių aviečių, rožių žiedlapių, aromatinių žolelių, juodos duonos, plaktos grietinėlės, lazdyno riešutų kvapais.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.