Aprašymas
Giuseppe Kettmeir 1919 m. vyninės įkūrėjas, didžiulę patirtį sukaupęs vyndarys, atstovaujantis Südtirol kraštui būdingus ir aiškiai Terroir išreikštus vynus. Dirvožemis – kalkakmenis, molis su dideliu organininės kilmės medžiagų kiekiu. Vynuogynai išsidėstę vidutinio aukščio Oltreadige ir Bassa Atesina kalvose 450 – 700 m. virš jūros lygio. Sodinukų tankumas – 3300 – 3500 vnt. / ha. Po fermentacijos ir maceracijos su odelėmis ir mielėmis, vynas brandinimas nerudijančio plieno statinėse. Antrinė fermentacija su mielėmis – 24 mėnesiai, pusiausvyrai pasiekti. Rafinuotas, pikantiškas, kompleksiškas, sultingas, kvapnus, gaivinančios rūgšties, išreikštas žaismingai smulkių burbuliukų, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi saldžių vaisių, rudeninių obuolių, baltųjų persikų, lauko gėlių, saldžiosios paprikos, plaktos grietinėlės, migdolo riešutų kvapais.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.