Aprašymas
Giuseppe Kettmeir 1919 m. vyninės įkūrėjas, didžiulę patirtį sukaupęs vyndarys, atstovaujantis Südtirol kraštui būdingus ir aiškiai Terroir išreikštus vynus. Dirvožemis – molis, kalkakmenis su dideliu organininės kilmės medžiagų kiekiu. Vynuogynai išsidėstę 300 – 500 m. virš jūros lygio. Sodinukų tankumas – 3500 – 6000 vnt. / ha. Po fermentacijos ir maceracijos su odelėmis brandinimas nerudijančio plieno statinėse. Kompleksiškas, harmoningas, ypač kvapnus, aiškiai išreikštu ir giliu salsvumu pesipynusiu su malonia rūgštimi, ilgai išliekančio poskonio vynas. Pasižymi ličių, rožių žiedlapių, liepžiedžių ananasų, bananų, liepų medaus kvapais.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.