Aprašymas
Giuseppe Kettmeir 1919 m. vyninės įkūrėjas, didžiulę patirtį sukaupęs vyndarys, atstovaujantis Südtirol kraštui būdingus ir aiškiai Terroir išreikštus vynus. Dirvožemis – kalkakmenis, molis su dideliu organininės kilmės medžiagų kiekiu. Vynuogynai išsidėstę vidutinio aukščio Oltreadige ir Bassa Atesina kalvose 400 – 700 m. virš jūros lygio. Sodinukų tankumas – 3000 – 3500 vnt. / ha. Po fermentacijos ir maceracijos su odelėmis ir mielėmis, Pinot Noir vynas brandinimas nerudijančio plieno statinėse, o Chardonnay – Prancūziško ąžuolo statinėse. Antrinė fermentacija su mielėmis – 60 mėnesių, tobulai pusiausvyrai pasiekti. Karališkas, gyvibingas, rafinuotas, turtingas, iškilmingas, minerališkas, kompleksiškas, patvarus, išraiškingo kūno, gaivios rūgšties, kremiškos tekstūros, oksiduoto stiliaus, su ypač ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Dominuoja džiovintų obuolių, baltųjų melionų, juodos duonos, tešlos gaminių, prieskoninių žolelių, miško gėlių, liepžiedžių, akacijų, kmynų, grikių medaus, plaktos grietinėlės, skrudintų migdolų riešutų kvapai.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.