Aprašymas
Aistra pasirinktoms ir prestižinėms kavoms gimė 1960 m., kai Giovanni Raciti nusprendė sumaniai derinti geriausias kavos pupeles su meile savo Sicilijai. Nuo to laiko tradicinis sicilietiškas espresas gaminamas būtent iš mišinių, turinčių tvirtą kūną ir apgaubiantį aromatą, apimantį visą Etnos ugnikalnio žemės šilumą ir intensyvumą.
„Ionia“ kavos gamintojai išsiskiria ne tik aukšta produktų kokybe, bet ir dosniai remia aplinką tausojančius projektus bei kreipia dėmesį į tvarumą gamybos grandinėje, iš kurios išsivystė tradiciškai Sicilijoje lėtai skrudinama Ionia „Special Bar“.
Tai yra tipiškas sicilietiškas stiprus kavos pupelių mišinys, sudarytas iš 20 % geriausių arabikos pupelių ir 80 % stiprių robustos pupelių. Nors šiame tradiciniame Ionia kavos mišinyje yra palyginti daug Robusta, rezultatas puodelyje yra gana švelnus. Šis espresas atneš sicilietišką malonumą į jūsų namus. Vos užplikius, iki nosies pakyla viliojantis aromatas. „Special bar“ kavos skonis yra intensyvus, ryškus saldumas ir šokolado užuominos bei maloniai ilgai išlieka ant liežuvio. Šio subtilaus mišinio kremas yra gelsvos spalvos ir gražiai aksominis.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.