Aprašymas
Aistra pasirinktoms ir prestižinėms kavoms gimė 1960 m., kai Giovanni Raciti nusprendė sumaniai derinti geriausias kavos pupeles su meile savo Sicilijai. Nuo to laiko tradicinis sicilietiškas espresas gaminamas būtent iš mišinių, turinčių tvirtą kūną ir apgaubiantį aromatą, apimantį visą Etnos ugnikalnio žemės šilumą ir intensyvumą.
„Ionia“ kavos gamintojai išsiskiria ne tik aukšta produktų kokybe, bet ir dosniai remia aplinką tausojančius projektus bei kreipia dėmesį į tvarumą gamybos grandinėje, iš kurios išsivystė tradiciškai Sicilijoje lėtai skrudinama „Ionia Espresso Superior“.
Ionia Espresso Superior – Sicilijos siela, aromatingos ir stipriai kreminės kavos pupelės. Natūralus svetingų siciliečių tradicijų laikymasis lemia mentalitetas apima tradicinį kavos skrudinimą kaip mėlyną jūrą aplink salą. Aukšti kokybės standartai yra savaime suprantamas dalykas ir atsispindi nuostabiuose pupelių mišiniuose, tokiuose kaip Ionia Espresso Superior.
Veislė: tipiška sicilietiška tamsaus skrudinimo Arabikos (20%) ir Robusta (80%) pupelės. Rezultatas – galingas kavos aromatas, kuris nenugalimai užkariauja nosį ir gomurį, o akis džiugina tirštu riešuto spalvos kremu. Espresso Ionia Superior suteikia intensyvų aromatą bet kuriam kavos paruošimo būdui. Taip pat ši kava puikiai tinka kapučino ir latte macchiato kavoms. O stipriai aromatingo espreso gerbėjai visuomet rinksis šį kavos mišinį.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.