Aprašymas
Šiandieną Giuseppina Milazzo kryptingai vadovauja Azienda Agricola G. Miazzo vyninei, veikiančiai jau daugiau nei 150 metų ir tinkamai puoselėja regiono ukininkavimo tradicijas. Nuo 2012 metų vyndarys gavo Ekologiško, Biodinaminio ūkininkavimo sertifikatą. Dirvožemis – molis, gausus kalkių. Rezerviniai vynai mišiniui parenkami tik iš geriausių įvairių vynmečių vynų ir brandinami nerudijančio plieno statinėse, bei ąžuolo statinėse. Antrinė fermentacija su mielėmis – 48 mėnesiai. Putojantis išsiskiria Inzolia stiprybe ir Chardonnay elegancija. Struktūriškas, didingas, manieringas, sudėtingas, minerališkas, kvapnus, gaivios rūgšties, išreikštas atkakliių burbuliukų, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi tropinių vaisių, auksinių obuolių, melionų, lauko gėlių, skrebučių, medaus, liepžiedžių, kmynų, plaktos grietinėlės, skrudintų lazdyno riešutų kvapais.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.