G. Milazzo Terre della Baronia Gran Cuvèe Classic Method Brut Sicilia (BIO)

44.00 

Rezerviniai vynai mišiniui parenkami tik iš geriausių įvairių vynmečių vynų ir brandinami nerudijančio plieno statinėse, bei ąžuolo statinėse. Antrinė fermentacija su mielėmis – 48 mėnesiai. Putojantis išsiskiria Inzolia stiprybe ir Chardonnay elegancija. Struktūriškas, didingas, manieringas, sudėtingas, minerališkas, kvapnus, gaivios rūgšties, išreikštas atkakliių burbuliukų, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi tropinių vaisių, auksinių obuolių, melionų, lauko gėlių, skrebučių, medaus, liepžiedžių, kmynų, plaktos grietinėlės, skrudintų lazdyno riešutų kvapais.

http://www.milazzovini.com/index_en.php

Aprašymas

Šiandieną Giuseppina Milazzo kryptingai vadovauja Azienda Agricola G. Miazzo vyninei, veikiančiai jau daugiau nei 150 metų ir tinkamai puoselėja regiono ukininkavimo tradicijas. Nuo 2012 metų vyndarys gavo Ekologiško, Biodinaminio ūkininkavimo sertifikatą. Dirvožemis – molis, gausus kalkių. Rezerviniai vynai mišiniui parenkami tik iš geriausių įvairių vynmečių vynų ir brandinami nerudijančio plieno statinėse, bei ąžuolo statinėse. Antrinė fermentacija su mielėmis – 48 mėnesiai. Putojantis išsiskiria Inzolia stiprybe ir Chardonnay elegancija. Struktūriškas, didingas, manieringas, sudėtingas, minerališkas, kvapnus, gaivios rūgšties, išreikštas atkakliių burbuliukų, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi tropinių vaisių, auksinių obuolių, melionų, lauko gėlių, skrebučių, medaus, liepžiedžių, kmynų, plaktos grietinėlės, skrudintų lazdyno riešutų kvapais.

http://www.milazzovini.com/index_en.php

Papildoma informacija

Butelio tūris

0.75l

Alk. koncentracija

12.5%

Vyno regionas

Italy, Sicily

Vyno vynuogių veislė

Chardonnay, Inzolia

Vyno spalva

Baltas

Vyno savybė

Sausas

Vyno vyndarys

Azienda Agricola G. Milazzo

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “G. Milazzo Terre della Baronia Gran Cuvèe Classic Method Brut Sicilia (BIO)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *