Aprašymas
Šiandieną Giuseppina Milazzo kryptingai vadovauja Azienda Agricola G. Miazzo vyninei, veikiančiai jau daugiau nei 150 metų ir tinkamai puoselėja regiono ukininkavimo tradicijas. Nuo 2012 metų vyndarys gavo Ekologiško, Biodinaminio ūkininkavimo sertifikatą. Dirvožemis – molis, gausus kalkių. Vynuogės kruopščiai skinamos išskirtinai tik rankomis iš Milici kalvų. Po 24 val. malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis ir nuolat pamaišant, vynas 12 mėnesių brandinamas ąžuolo statinėse, vėliau vynas 12 mėn. brandinamas buteliuose, harmoningam subalansuotumui pasiekti. Intriguojantis elegantiškas, pilnas, atkaklus, ypač kvapnus, minerališkas, išraiškingos rūgšties, vidutinio kūno, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi tropinių vaisių, citrusų, figų, melionų, miško gėlių, titnago, plaktos gietinėlės, vanilės, skrudintų riešutų kvapais.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.