G. Milazzo Rosso di Nera – Red Semi Sparkling Sicilia (BIO)

19.00 

Raudonasis, pusiau putojantis vynas, kurio gamybai naudojamas sutrumpintas, iki dviejų savaičių laiko tarpsnio (Short Charmat) antrinės fermentacijos metodas. Rezerviniai vynai mišiniui parenkami ir brandinami nerudijančio plieno statinėse. Išraiškingas, kitoniškas, gaivus, minkštas, kompleksiškas, kvapnus, švelnios rūgšties, harminingai salsvas, kremiškai išreikštų burbuliukų, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi raudonųjų uogų, braškių, šviežių raudonų vaisių, aviečių, rožių žiedlapių, mėtų, riešutų kvapais.

http://www.milazzovini.com/index_en.php

Šiuo metu neturime

Aprašymas

Šiandieną Giuseppina Milazzo kryptingai vadovauja Azienda Agricola G. Miazzo vyninei, veikiančiai jau daugiau nei 150 metų ir tinkamai puoselėja regiono ukininkavimo tradicijas. Nuo 2012 metų vyndarys gavo Ekologiško, Biodinaminio ūkininkavimo sertifikatą. Dirvožemis – molis, gausus organinių medžiagų. Raudonasis, pusiau putojantis vynas, kurio gamybai naudojamas sutrumpintas, iki dviejų savaičių laiko tarpsnio (Short Charmat) antrinės fermentacijos metodas. Rezerviniai vynai mišiniui parenkami ir brandinami nerudijančio plieno statinėse. Išraiškingas, kitoniškas, gaivus, minkštas, kompleksiškas, kvapnus, švelnios rūgšties, harminingai salsvas, kremiškai išreikštų burbuliukų, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi raudonųjų uogų, braškių, šviežių raudonų vaisių, aviečių, rožių žiedlapių, mėtų, riešutų kvapais.

http://www.milazzovini.com/index_en.php

Papildoma informacija

Butelio tūris

0.75l

Alk. koncentracija

12%

Vyno regionas

Italy, Sicily

Vyno vynuogių veislė

Nero d’Avola

Vyno spalva

Raudonas

Vyno savybė

Sausas

Vyno vyndarys

Azienda Agricola G. Milazzo

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “G. Milazzo Rosso di Nera – Red Semi Sparkling Sicilia (BIO)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *