Aprašymas
Šiandieną Giuseppina Milazzo kryptingai vadovauja Azienda Agricola G. Miazzo vyninei, veikiančiai jau daugiau nei 150 metų ir tinkamai puoselėja regiono ukininkavimo tradicijas. Nuo 2012 metų vyndarys gavo Ekologiško, Biodinaminio ūkininkavimo sertifikatą. Dirvožemis – molis, gausus kalkių. Rezerviniai vynai mišiniui parenkami ir brandinami nerudijančio plieno statinėse. Antrinė fermentacija su mielėmis – 18 mėnesių. Struktūriškas, daugiabriaunis, elegantiškas, sultingas, gyvybingas, kvapnus, geležingos rūgšties, išreikštas patvarių burbuliukų, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi egzotiškų vaisių, braškių, laukinių žemuogių, džiovintų gėlių, saldžiosios paprikos, skrebučio, riešutų kvapais.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.