Aprašymas
Šiandieną Giuseppina Milazzo kryptingai vadovauja Azienda Agricola G. Miazzo vyninei, veikiančiai jau daugiau nei 150 metų ir tinkamai puoselėja regiono ukininkavimo tradicijas. Nuo 2012 metų vyndarys gavo Ekologiško, Biodinaminio ūkininkavimo sertifikatą. Dirvožemis – molis, kalkės, kreida, gausus organinės kilmės medžiagų. Po 15 dienų malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis, vynas 36 mėn. brandinamas ąžuolo statinėse, vėliau vynas 6 mėn. brandinamas buteliuose, harmoningam subalansuotumui pasiekti. Patvarus, rafinuotas, išraiškingas, minerališkas, minkštų taninų, subalansuoto kūno, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi aviečių, gervuogių, mėlynių, slyvų, sunokusių vaisių, cinamono, smilkalų, rašalo, grafito, mėtų, balzamiko prieskonių, skrudintų lazdynų riešutų kvapais.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.