G. Milazzo Maria Costanza Nero d’Avola Sicilia DOP (BIO)

35.00 

Po 15 dienų malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis, vynas 36 mėn. brandinamas ąžuolo statinėse, vėliau vynas 6 mėn. brandinamas buteliuose, harmoningam subalansuotumui pasiekti. Patvarus, rafinuotas, išraiškingas, minerališkas, minkštų taninų, subalansuoto kūno, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi aviečių, gervuogių, mėlynių, slyvų, sunokusių vaisių, cinamono, smilkalų, rašalo, grafito, mėtų, balzamiko prieskonių, skrudintų lazdynų riešutų kvapais.

http://www.milazzovini.com/index_en.php

Šiuo metu neturime

Kategorijos: , , , Žyma: Produkto ID: 1989

Aprašymas

Šiandieną Giuseppina Milazzo kryptingai vadovauja Azienda Agricola G. Miazzo vyninei, veikiančiai jau daugiau nei 150 metų ir tinkamai puoselėja regiono ukininkavimo tradicijas. Nuo 2012 metų vyndarys gavo Ekologiško, Biodinaminio ūkininkavimo sertifikatą. Dirvožemis – molis, kalkės, kreida, gausus organinės kilmės medžiagų. Po 15 dienų malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis, vynas 36 mėn. brandinamas ąžuolo statinėse, vėliau vynas 6 mėn. brandinamas buteliuose, harmoningam subalansuotumui pasiekti. Patvarus, rafinuotas, išraiškingas, minerališkas, minkštų taninų, subalansuoto kūno, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi aviečių, gervuogių, mėlynių, slyvų, sunokusių vaisių, cinamono, smilkalų, rašalo, grafito, mėtų, balzamiko prieskonių, skrudintų lazdynų riešutų kvapais.

http://www.milazzovini.com/index_en.php

Papildoma informacija

Butelio tūris

0.75l

Alk. koncentracija

14%

Vyno regionas

Italy, Sicily

Vyno vynuogių veislė

Nero d’Avola

Vyno spalva

Raudonas

Vyno savybė

Sausas

Vyno vyndarys

Azienda Agricola G. Milazzo

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “G. Milazzo Maria Costanza Nero d’Avola Sicilia DOP (BIO)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *