Aprašymas
Šiandieną Giuseppina Milazzo kryptingai vadovauja Azienda Agricola G. Miazzo vyninei, veikiančiai jau daugiau nei 150 metų ir tinkamai puoselėja regiono ukininkavimo tradicijas. Nuo 2012 metų vyndarys gavo Ekologiško, Biodinaminio ūkininkavimo sertifikatą. Dirvožemis – molis, gausus kalkių. Po 12 -24 val. malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis, vynas brandinamas nerudijančio plieno statinėse (90%) ir ąžuolo statinėse (10%), vėliau vynas 6 mėn. brandinamas buteliuose, harmoningam subalansuotumui pasiekti. Gaivus, lengvas, švarus, kvapnus, gaivios rūgšties, švelnaus kūno, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi sunokusių vaisių, citrusų, laimo, obuolių, gėlių, pieno produktų, Graikinių riešutų kvapais.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.