Aprašymas
Šiandieną Giuseppina Milazzo kryptingai vadovauja Azienda Agricola G. Miazzo vyninei, veikiančiai jau daugiau nei 150 metų ir tinkamai puoselėja regiono ukininkavimo tradicijas. Nuo 2012 metų vyndarys gavo Ekologiško, Biodinaminio ūkininkavimo sertifikatą. Dirvožemis – molis, gausus kalkių ir organinių medžiagų. Rezerviniai vynai mišiniui parenkami ir brandinami nerudijančio plieno statinėse. Antrinė fermentacija su mielėmis – 18 mėnesių. Minerališkas, kompleksiškas, gyvybingas, kvapnus, švelnios rūgšties, žaismingai smulkių burbuliukų, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi raudonųjų vaisių, braškių, laukinių aviečių, Pakalnučių, rožių žiedlapių, juodos duonos, plaktos grietinėlės, lazdyno riešutų kvapais.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.