Aprašymas
Šiandieną Giuseppina Milazzo kryptingai vadovauja Azienda Agricola G. Miazzo vyninei, veikiančiai jau daugiau nei 150 metų ir tinkamai puoselėja regiono ukininkavimo tradicijas. Nuo 2012 metų vyndarys gavo Ekologiško, Biodinaminio ūkininkavimo sertifikatą. Dirvožemis – molis, kalkės, kreida, gausus organinės kilmės medžiagų. Vynuogės kruopščiai skinamos išskirtinai tik rankomis iš Montalbo ir Milici kalvų. Vynmedžių amžius – 50 metų. Po pailgintos malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis, vynas 48 mėn. brandinamas ąžuolo statinėse, vėliau vynas 12 mėn. brandinamas buteliuose, harmoningam subalansuotumui pasiekti. Visavertis, gragštus, mėsingas, tvirtas, atkaklus, ypač tvirtų taninų, pilno kūno, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi raudonųjų uogų, gervuogių, aviečių, džiovintų slyvų, juodųjų pipirų, tabako lapų, juodojo šokolado, prieskoninių žolelių, rozmarino, čiobrelių, skrudintų migdolo riešutų kvapais.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.