Aprašymas
Šiandieną Giuseppina Milazzo kryptingai vadovauja Azienda Agricola G. Miazzo vyninei, veikiančiai jau daugiau nei 150 metų ir tinkamai puoselėja regiono ukininkavimo tradicijas. Nuo 2012 metų vyndarys gavo Ekologiško, Biodinaminio ūkininkavimo sertifikatą. Dirvožemis – molis, gausus kalkių ir organinių medžiagų. Rezerviniai vynai mišiniui parenkami ir brandinami nerudijančio plieno statinėse. Antrinė fermentacija su mielėmis – 24 mėnesiai. Po išpilstymo į butelius, vynas 6 mėnesius brandinamas butelyje, harmoningai pusiausvyrai pasiekti. Rafinuotas, pikantiškas, kompleksiškas, sultingas, kvapnus, gaivinančios rūgšties, išreikštas žaismingai smulkių burbuliukų, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi saldžių vaisių, rudeninių obuolių, baltųjų persikų, gėlių, liepų medaus, šviežių daržovių, saldžiosios paprikos, plaktos grietinėlės, Graikiškų riešutų kvapais.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.