Aprašymas
Šiandieną Giuseppina Milazzo kryptingai vadovauja Azienda Agricola G. Miazzo vyninei, veikiančiai jau daugiau nei 150 metų ir tinkamai puoselėja regiono ukininkavimo tradicijas. Nuo 2012 metų vyndarys gavo Ekologiško, Biodinaminio ūkininkavimo sertifikatą. Dirvožemis – molis, gausus organinių medžiagų. Baltas, pusiau putojantis vynas, kurio gamybai naudojamas sutrumpintas, iki dviejų savaičių laiko tarpsnio (Short Charmat) antrinės fermentacijos metodas. Rezerviniai vynai mišiniui parenkami ir brandinami nerudijančio plieno statinėse. Gaivus, subalansuotas, glotnus, harminingai salsvas, išraiškingos rūgšties, aksominių burbuliukų, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi geltonųjų vaisių, sunokusių obuolių, kriaušių, melionų, prieskoninių žolelių kvapais.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.