FERRARINI MONTERICCO kietasis sūris 100g

2.20 

Sudėtis: karvės pienas, druska, pieno fermentai.

100 g: energija 1894 Kj/ 458 Kcal, riebalai 38 g, iš kurių sočiųjų riebalų – 26 g, proteinai – 28 g, angliavandeniai – 0,7 g,
cukraus – 0 g, druska – 2 g.

Laikyti: 4 – 8C laipsnių temperatūroje.

Kategorijos: , , , Žymos: , Produkto ID: 3865

Aprašymas

Ferrarini kompanijos istorija  – tai itališkos šeimos istorija. Viskas prasidėjo senoje viloje, esančioje kalvų papėdėje į pietus nuo Reggio Emilia, kur ir dabar įsikūrusi grupės būstinė. Būtent čia Lauro Ferrarini pradėjo pramoninio masto virto kumpio gamybą 1956 m.
Ferrarini nuo pat įmonės įkūrimo 1956 m. tapo aukščiausios kokybės „Pagaminta Italijoje“ simboliu. Virtas kumpis, Parmos kumpis, Parmigiano Reggiano sūris, išskirtinis tradicinis balzaminis actas ar tradiciškai Emilijos-Romanijos regione gaminami vynai, tokie kaip Lambrusco, tai gaminiai, pripažįstami ir vertinai visame pasaulyje. Visa Ferrarini produkcija pasižymi išskirtine žaliavos kokybe, mažesniu druskos kiekiu, nenaudojama priedų, išraiškingu skoniu. Ragaudami Ferrarini gaminius tikrai pajausite itališką aistros maistui ir kokybei skonį. 

Papildoma informacija

Gamintojas

Ferrarini SpA, Italija

Svoris

sveriamas

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “FERRARINI MONTERICCO kietasis sūris 100g”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *