Aprašymas
A.Barbagallo Di Mauro įmonė gaminanti makaronus ir miltus iš senovinių kviečių yra įkurta 1911 metais Fiumefreddo mieste, Sicilijoje.
Visam laikui atsisakę pramoninių gamybos metodų ir pasirinkę senąjį gamybos būdą, kuris tausoja aplinką ir Sicilijos kultūrų biologinę įvairovę, miltų ir makaronų gamybą pavertė visiškai ekologiška, nes naudojami tik Sicilijoje auginami ekologiški grūdai, kurie kūlimo metu gaunami tik iš savo bei kitų kruopščiai atrinktųekologinių ūkių. Todėl visi šie makaronai turi mažą glikeminį indeksą bei yra maistingesni.
Dėl laipsniško malimo ir makaronų gamybos proceso, trunkančio net 24 valandas, naudojant gryną Etnos vandenį ir džiovinimą žemoje temperatūroje tik bronzinėse formose, mūsų makaronai išlaiko savo maistines savybes ir nesupainiojamą bei autentišką kokybiškų kviečių kvapą.
Dar 1989 A. Barbagallo Di Mauro įmonė gavo ekologinį Prancūzijos sertifikavimo agentūros „Nature & Progrès“ sertifikatą. Taip pat dauguma makaronų pakuočių yra daromos iš suyrančio plastiko arba popieriaus.
Ekologiški ir lengvai virškinami, pusiau nesmulkintų Russello veislės kviečių Makaronai Capellini (it. „plaukučiai“) tinka su paprastais pomidorų padažais, sultiniais, sriubomis ir lengvais pieno padažais.
Capellini makaronai taip pat tinka ruošiant desertus, pavyzdžiui traškius lizdo formos makaronų ryšulėlius.
Šių makaronų pakuotes, pagamintas iš natūralios kilmės kompostuojamo bioplastiko, galima išmesti į šlapias atliekas.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.