Aprašymas
Casteliio Bonomi vyninė įsikūrusi – Orfano, nuostabaus grožio kalnų šlaituose. Castello Bonomi dvaro pavadinimas kilęs nuo Art Nouveau pastato, kurį XIX a. suprojektavo architektas Antonio Tagliaferri. Vynuogės skinamos iš Castello Bonomi vynuogynų topografiškai išsidėsčiusių aukštose kalvose. Sodinukų tankumas – 5500 vnt. / ha. Po pirmosios fermentacijos Pinot Noir vynas 8 mėnesius brandinamas nerudijančio plieno talpyklose ir sumaišomas su Chardonnay vynu, kurio malolaktinė fermentacija, mažose ąžuolo statinėse, truko t.p. 8 mėnesius. Antrinė fermentacija su mielėmis – 6,6 metai, tobulai pusiausvyrai pasiekti. Likutinis cukrus – 1 gr. / ltr. Rafinuotas, išraiškingas, neprilygstamas, išieškotas, galantiškas, kremiškas, minerališkas išraiškingos rūgšties putojantis vynas. Dominuoja baltųjų vaisių, citrusų, sunokusių obuolių, liepžiedžių medaus, sviesto, laukinių čiobrelių, vanilės, lazdyno riešutų, skrudintos duonos kvapai.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.