Aprašymas
Gavino Sanna yra verslininkas, pardavęs didelį, savo pastngomis, sukauptą kapitalą Milano mieste ir grįžęs į savo gimtąją Sardinia, įsteigia labai modernią vyninę esančią Sulcis miestelyje, salos pietvakariuose. Nuo 2008 m. Cantina Mesa Sant’ Anna Arresi Ci vyninei vadovauja jaunas vyndarys Stefano Cova. Ir jam puikiai sekasi, nes jis sugeba tinkamai įvertinti motinos žemės dosnumą, rūpestingos gamtos turtą, saulę, vėją, dangų, viduržemio jūros dvelksmą ir kitas neįkainojamai svarbias vertybes telpančias į vieną savoką – Terroir. Dirvožemis – akmenuotas, gausus mikroelementų. Vynuogės kruopščiai skinamos išskirtinai tik rankomis. Po 14 dienų malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis, vynas 2 mėn. brandinamas buteliuose, harmoningam subalansuotumui pasiekti. Šiltas, struktūriškas, elegantiškas, kvapnus, salsvo harakterio, traškių ir šokoladinių taninų, vidutiniško kūno su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi saldžiųjų vaisių, sunokusių trešnių, miško uogų, prieskoninių žolelių, mėtos, kakavos, skrudintų migdolo riešutų, odos, žemiškais kvapais.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.