Aprašymas
Gavino Sanna yra verslininkas, pardavęs didelį, savo pastngomis, sukauptą kapitalą Milano mieste ir grįžęs į savo gimtąją Sardinia, įsteigia labai modernią vyninę esančią Sulcis miestelyje, salos pietvakariuose. Nuo 2008 m. Cantina Mesa Sant’ Anna Arresi Ci vyninei vadovauja jaunas vyndarys Stefano Cova. Ir jam puikiai sekasi, nes jis sugeba tinkamai įvertinti motinos žemės dosnumą, rūpestingos gamtos turtą, saulę, vėją, dangų, viduržemio jūros dvelksmą ir kitas neįkainojamai svarbias vertybes telpančias į vieną savoką – Terroir. Dirvožemis – siltainis, molis, priemolis, kalcis, magnis, kalis. Vynuogės kruopščiai skinamos išskirtinai tik rankomis, iš vynuogynų, esančių Sulcis apylinkėse. Po 12 valandų malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis, vynas 6 mėn. paliekamas bręsti su nuosėdomis ir po to, dar 2 mėn. brandinamas buteliuose, harmoningam subalansuotumui pasiekti. Turtingas sudėtingas, daugiabriaunis, intriguojantis, gaivus, išraiškingos rūgšties, subalansuoto kūno su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi sunokusių tropinių vaisių, ananasų, raudonųjų apelsinų, mangų, pipirmėtės, balzamo, saldžiųjų prieskonių, miško žolelių kvapais.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.