Aprašymas
Gavino Sanna yra verslininkas, pardavęs didelį, savo pastngomis, sukauptą kapitalą Milano mieste ir grįžęs į savo gimtąją Sardinia, įsteigia labai modernią vyninę esančią Sulcis miestelyje, salos pietvakariuose. Nuo 2008 m. Cantina Mesa Sant’ Anna Arresi Ci vyninei vadovauja jaunas vyndarys Stefano Cova. Ir jam puikiai sekasi, nes jis sugeba tinkamai įvertinti motinos žemės dosnumą, rūpestingos gamtos turtą, saulę, vėją, dangų, viduržemio jūros dvelksmą ir kitas neįkainojamai svarbias vertybes telpančias į vieną savoką – Terroir. Dirvožemis – akmenuotas, žvyras, gausus mikro elementų. Vynuogės kruopščiai skinamos išskirtinai tik rankomis. Po 14 dienų malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis, vynas 9 mėn. brandinamas didelėse 500 L. Slovėniško ąžuolo statinėse, o vėliau dar 2 mėn. buteliuose, harmoningam subalansuotumui pasiekti. Išraiškingas, dinamiškas, progresyvus, kvapnus, subalansuotas, sukramtomų taninų, vidutiniško kūno su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi raudonųjų serbentų, juodųjų serbentų, šokolado, mėtų, eukalipto, kvapniųjų pipirų, vytinto kumpio, dūmo, skrudintų lazdyno riešutų, žemiškais kvapais.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.