Aprašymas
Gavino Sanna yra verslininkas, pardavęs didelį, savo pastngomis, sukauptą kapitalą Milano mieste ir grįžęs į savo gimtąją Sardinia, įsteigia labai modernią vyninę esančią Sulcis miestelyje, salos pietvakariuose. Nuo 2008 m. Cantina Mesa Sant’ Anna Arresi Ci vyninei vadovauja jaunas vyndarys Stefano Cova. Ir jam puikiai sekasi, nes jis sugeba tinkamai įvertinti motinos žemės dosnumą, rūpestingos gamtos turtą, saulę, vėją, dangų, viduržemio jūros dvelksmą ir kitas neįkainojamai svarbias vertybes telpančias į vieną savoką – Terroir. Dirvožemis – molis, smėlis, kalcis, silicis. Vynuogės kruopščiai skinamos išskirtinai tik rankomis iš vynuogynų, esančių Sulcis apylinkėse. Po 18 – 20 dienų malolaktinės fermentacijos, maceracijos su odelėmis, vynas 12 mėn. brandinamas nerudijančio plieno statinėse, o vėliau dalis vyno Parancūziko ąžuolo ir dalis betono talpyklose apie 6 mėn. Dar vėliau – 6 mėn. buteliuose, harmoningam subalansuotumui pasiekti. Turtingas, pilnas, tenkinantis, sultingas, progresyvus, šviežias, įvairiaspalvis, subalansuotas, stulbinantis, aromatingas, suapvalintų taninų, subalansuoto kūno su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi laukinių uogų, raudonųjų uogų, žolelių, balzamo, rytietiškų prieskonių, kvapniųjų paprikų, skrudintų migdolų riešutų, žemiškais kvapais.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.