Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /home/zenotec/domains/zenoteca.lt/public_html/wp-config.php on line 82
Baglio del Cristo di Campobello “Adenzia” Nero d’Avola – Syrah Sicilia DOC - Zenoteca, Itališko vyno namai - Vyno Parduotuvė Vilnius

Baglio del Cristo di Campobello “Adenzia” Nero d’Avola – Syrah Sicilia DOC

20.00 

Vynuogės kruopščiai skinamos išskirtinai tik rankomis, iš vynuogynų, esančių Campobello di Licata provincijoje. Vynuogynai išsidėstę šlaituose – 230 – 270 m. virš jūros lygio. Sodinukų tankumas – 5000 vnt. / ha. Po 15 – 20 dienų malolaktinės fermentacijos, maceracijos, su odelėmis, vynas 12 mėn. brandinamas Prancūziško ąžuolo statinėse, vėliau 13 mėn. buteliuose, harmoningam subalansuotumui pasiekti. Grakštus, mėsingas, tvirtas, vidutiniškai aštrus, subrendusių taninų, pilno kūno, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi juodųjų vyšnių, trešnių, juodųjų pipirų, tabako lapų, juodojo šokolado, vanilės, skrudintų migdolo riešutų kvapais.

https://www.cristodicampobello.it

Butelio tūris

0.75l

Alk. koncentracija

14%

Vyno regionas

Italy, Sicily

Vyno vynuogių veislė

Nero d’Avola, Syrah

Vyno spalva

Raudonas

Vyno savybė

Sausas

Vyno vyndarys

Baglio Del Cristo Di Campobello Amara

/home/zenotec/domains/zenoteca.lt/public_html/wp-content/themes/wineshop-child/woocommerce/single-product/add-to-cart/simple.php on line 50
'"/>
Kategorijos: , , Žyma: Produkto ID: 2023

Aprašymas

Baglio Del Cristo Di Campobello Amaro vyninė įkurta 2000 m. esanti Campobello kaimeyje, Baglio provincijoje. Vyninė nusprendusi eiti kokybiško vyno gamybos keliu, buvo renovuota, atnaujintas vyno rūsys. Pastangos tikrai pasitvirtino, o rezultas – puiki kokybė už prieinamą kainą. Kas dar labai įdomu, vyndarys kasdienybėje yra tikinčiųjų, religingos, vientinių žmonių bendruomenės apsuptyje ir palaiko Krikščioniško gyvenimo būdą. Dirvožemis – vulkaninės kilmės, ypač gausus kreidos. Vynuogės kruopščiai skinamos išskirtinai tik rankomis, iš vynuogynų, esančių Campobello di Licata provincijoje. Vynuogynai išsidėstę šlaituose – 230 – 270 m. virš jūros lygio. Sodinukų tankumas – 5000 vnt. / ha. Po 15 – 20 dienų malolaktinės fermentacijos, maceracijos, su odelėmis, vynas 12 mėn. brandinamas Prancūziško ąžuolo statinėse, vėliau 13 mėn. buteliuose, harmoningam subalansuotumui pasiekti. Grakštus, mėsingas, tvirtas, vidutiniškai aštrus, subrendusių taninų, pilno kūno, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi juodųjų vyšnių, trešnių, juodųjų pipirų, tabako lapų, juodojo šokolado, vanilės, skrudintų migdolo riešutų kvapais.

https://www.cristodicampobello.it

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Baglio del Cristo di Campobello “Adenzia” Nero d’Avola – Syrah Sicilia DOC”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *