Aprašymas
Tik vienas dalykas yra žinomesis už Sicilijos Amara, tai Katanijos mafija 🙂
Amara Amaro yra geriausias Sicilijos raudonųjų apelsinų žievelių kartusis likeris, gimęs ypatingame Etnos ugnikalnio vulkaninės kilmės dirvožemyje. Išskirtinis reljefas ir Sicilijos šiluma užtikrina geriausias raudonųjų apelsinų auginimo sąlygas. Raudonieji Sicilijos IGP apelsinai yra esminis AMARA produkto unikalumas.
Amara Amaro gėrimas gaminamas tradiciniu būdu nedideliais kiekiais, nenaudojant jokių priedų. Rankomis nuluptos raudonųjų apelsinų žievelės prieš maceravimą išdžiovinamos Sicilijos saulėje ant medžių šakų. Gėrimas nepakartojamo ir ryškaus skonio, subtilus kartumas poskonyje virsta saldumu.
Geriamas vienas su ledukais kaip digestyvas, ypač tinkamas kokteiliuose su toniku, prosecco, džinu, tekila ir pan.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.