G. Milazzo Classico Traditional Method Brut Sicilia (BIO)

29.99 

Rezerviniai vynai mišiniui parenkami ir brandinami nerudijančio plieno statinėse. Antrinė fermentacija su mielėmis – 24 mėnesiai. Po išpilstymo į butelius, vynas 6 mėnesius brandinamas butelyje, harmoningai pusiausvyrai pasiekti. Rafinuotas, pikantiškas, kompleksiškas, sultingas, kvapnus, gaivinančios rūgšties, išreikštas žaismingai smulkių burbuliukų, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi saldžių vaisių, rudeninių obuolių, baltųjų persikų, gėlių, liepų medaus, šviežių daržovių, saldžiosios paprikos, plaktos grietinėlės, Graikiškų riešutų kvapais.

http://www.milazzovini.com/index_en.php

Kategorijos: , , , Žyma: Produkto ID: 2791

Aprašymas

Šiandieną Giuseppina Milazzo kryptingai vadovauja Azienda Agricola G. Miazzo vyninei, veikiančiai jau daugiau nei 150 metų ir tinkamai puoselėja regiono ukininkavimo tradicijas. Nuo 2012 metų vyndarys gavo Ekologiško, Biodinaminio ūkininkavimo sertifikatą. Dirvožemis – molis, gausus kalkių ir organinių medžiagų. Rezerviniai vynai mišiniui parenkami ir brandinami nerudijančio plieno statinėse. Antrinė fermentacija su mielėmis – 24 mėnesiai. Po išpilstymo į butelius, vynas 6 mėnesius brandinamas butelyje, harmoningai pusiausvyrai pasiekti. Rafinuotas, pikantiškas, kompleksiškas, sultingas, kvapnus, gaivinančios rūgšties, išreikštas žaismingai smulkių burbuliukų, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi saldžių vaisių, rudeninių obuolių, baltųjų persikų, gėlių, liepų medaus, šviežių daržovių, saldžiosios paprikos, plaktos grietinėlės, Graikiškų riešutų kvapais.

http://www.milazzovini.com/index_en.php

Papildoma informacija

Butelio tūris

0.75l

Alk. koncentracija

12.5%

Vyno regionas

Italy, Sicily

Vyno vynuogių veislė

Chardonnay, Inzolia

Vyno spalva

Baltas

Vyno savybė

Sausas

Vyno vyndarys

Azienda Agricola G. Milazzo

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “G. Milazzo Classico Traditional Method Brut Sicilia (BIO)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *