Zardetto Antologia “Rizolo” Unfiltered Sur Lie Vino Frizzante Seco Treviso

10.00 

Vynuogynai topografiškai palankiai išsidėstę aukštose Treviso provincijos kalvose. Likutinis cukrus – 8 gr. / ltr. Šio putojančio vyno gamyba yra nepaprastai paprasta, tai –  tradicinė ir unikali Venecijos tehnologija, kai antrinė, pavasarinė fermentacija tiesiog atliekama butelyje nenaudojant pridėtinio cukraus. Nefiltruotas, pikantiškas, išraiškingos rūgšties ir aksominės tekstūros putojantis vynas. Pasižymi kriaušių, ledinukų, Kalėdų pyrago, sluoksniuotos tešlos, baltos duonos, miško žolelių kvapais.

https://it.zardettoprosecco.com/en/

 

Categories: , , , , , , Tag: Product ID: 3245

Description

1936 m. Fabio Zardetto Prosecco teritorijos širdyje –  Conegliano ir Valdobiadene regione- įkūrė vyninę, kuri  jau daugiau nei 40 m. yra Prosecco putojančių vynų rinkos lyderė. Zardetto pateikia plačią  įvairaus stiliaus putojančių vynų gamą. Jų gaminami vynai yra ypač gyvybingi, spalvingai, estetiškai atrodantys ir labai modernūs. Akį patraukia retai rinkoje pasitaikantys: Long Charmat, Unfiltered  Vino Frizzante ir kiti. Vynuogynai topografiškai palankiai išsidėstę aukštose Treviso provincijos kalvose. Likutinis cukrus – 8 gr. / ltr. Šio putojančio vyno gamyba yra nepaprastai paprasta, tai –  tradicinė ir unikali Venecijos tehnologija, kai antrinė, pavasarinė fermentacija tiesiog atliekama butelyje nenaudojant pridėtinio cukraus. Nefiltruotas, pikantiškas, išraiškingos rūgšties ir aksominės tekstūros putojantis vynas. Pasižymi kriaušių, ledinukų, Kalėdų pyrago, sluoksniuotos tešlos, baltos duonos, miško žolelių kvapais.

https://it.zardettoprosecco.com/en/

Additional information

Bottle volume

0.75l

Alcohol concentration

11%

Wine region

Italy, Trevenezie, Veneto

Grape variety

Boschera, Incrocio Manzoni, Verdiso

Wine colour

White

Wine characteristic

Dry

Winemaker

Zardetto

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zardetto Antologia “Rizolo” Unfiltered Sur Lie Vino Frizzante Seco Treviso”

Your email address will not be published. Required fields are marked *