Ragù di Cinghiale/ Šernienos padažas 190 g

8.50 

Sudėtis: šerniena 50%, kubeliais pjaustyti pomidorai 27%, svogūnai, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus 5%, pomidorų koncentratas, morkos, salierai, raudonasis vynas, druska, česnakai, rozmarinas, šalavijas, lauro lapai, kadagys.

Maistinė vertė 100 g: energija 508 kJ /121 kcal, riebalai 6,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų 1,2 g, angliavandeniai 2,4 g, iš kurių cukrus 2,3 g, proteinai 12,9 g, druska 1,10 g.

Out of stock

Categories: , , , , Tags: , , Product ID: 4044

Description

“Sant’Uberto le Carni del Bosco” kelionė prasidėjo 1963 m., kai komendatorius Valteris Aleottis padidino Bolonijos kalvų unikalumą, čia įkūręs saugomą draustinį. Tai istorija apie laukinių gyvūnų medžioklės mėgėjišką įmonę, kuri, plėtojant verslą išsaugojo tradicijas ir autentiškumą, išreikštą senoviniais savo gaminių skoniais, užtikrinančiais pagarba gamtai.

Žvėrims leidžiama maitintis visais miško vaisiais: gilėmis, kaštonais, gumbais, lapais, laukinėmis žolelėmis. Medžiojama laikantis tradicijų etikos bei ekosistemą gerbiančių kriterijų.

Unikalus Italijoje skerdimo centras, pastatytas tik laukinių kanopinių žvėrių mėsai, gaunamai iš medžioklės, perdirbti.

Skanios mėsos galima įsigyti ištisus metus. Užšaldomi greitaisiais aušintuvais ir supakuoti vakuume, jie išlaiko savo tikrąjį skonį nepakitusį.

Additional information

Country of origin

Italy

svoris

190 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ragù di Cinghiale/ Šernienos padažas 190 g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *