Description
“Sant’Uberto le Carni del Bosco” kelionė prasidėjo 1963 m., kai komendatorius Valteris Aleottis padidino Bolonijos kalvų unikalumą, čia įkūręs saugomą draustinį. Tai istorija apie laukinių gyvūnų medžioklės mėgėjišką įmonę, kuri, plėtojant verslą išsaugojo tradicijas ir autentiškumą, išreikštą senoviniais savo gaminių skoniais, užtikrinančiais pagarba gamtai.
Žvėrims leidžiama maitintis visais miško vaisiais: gilėmis, kaštonais, gumbais, lapais, laukinėmis žolelėmis. Medžiojama laikantis tradicijų etikos bei ekosistemą gerbiančių kriterijų.
Unikalus Italijoje skerdimo centras, pastatytas tik laukinių kanopinių žvėrių mėsai, gaunamai iš medžioklės, perdirbti.
Skanios mėsos galima įsigyti ištisus metus. Užšaldomi greitaisiais aušintuvais ir supakuoti vakuume, jie išlaiko savo tikrąjį skonį nepakitusį.
Reviews
There are no reviews yet.