Description
Riboto kiekio ypatingo stiprumo Primitivo vynas, pagamintas specialia technologija iš rankomis skintų atrinktų geriausių vynuogių.
Vynuogės nespaudžiamos ir netraiškomos, o fermentuojamos plieninėse talpose iki kol nelieka cukraus. Vynas brandinamas plieninėse ir įvairiose ąžuolo talpose.
Puikiai tinka su troškiniais, griliaus patiekalais, žvėriena ir sūriais.
Vyninė Masca del Tacco įkurta 2010 m., nuo 1949 m. veikusio vyno gamintojų kooperatyvo pagrindu. Vynuogynai sudaro daugiau nei 200 hektarų ir siūlo geriausias Apulijos saulės, jūros ir žemės savybes. Kai kurie vynmedžiai yra daugiau nei 50 metų amžiaus.
Vyndariai siekia apjungti naujausias technologijas su geriausiomis vyno gamybos tradicijomis. Visi vynuogyno darbai atliekami rankiniu būdu, vyno gamyboje brandinimas ąžuole naudojamas saikingai.
Reviews
There are no reviews yet.