Description
Labai solidus aukščiausio lygio pietų Italijos baltasis vynas. Intensyvus gėlių, akacijų, medaus ir įvairių vaisių aromatas ir skonis.
Derlius nuimamas rankomis. Gamyboje vykdoma kriomaceracija, lėta fermentacija žemoje temperatūroje ir brandinimas su mielėmis.
Puikiai tinka vartoti vieną, su užkandžiais, salotomis, risotto, jūros gėrybėmis.
Vyninė Masca del Tacco įkurta 2010 m., nuo 1949 m. veikusio vyno gamintojų kooperatyvo pagrindu. Vynuogynai sudaro daugiau nei 200 hektarų ir siūlo geriausias Apulijos saulės, jūros ir žemės savybes. Kai kurie vynmedžiai yra daugiau nei 50 metų amžiaus.
Vyndariai siekia apjungti naujausias technologijas su geriausiomis vyno gamybos tradicijomis. Visi vynuogyno darbai atliekami rankiniu būdu, vyno gamyboje brandinimas ąžuole naudojamas saikingai.
Reviews
There are no reviews yet.