Kettmeir Metodo Classico Pas Dosé Oltreadige – Bassa Atesina – Alto Adige DOC

35.99 

Vynuogynai išsidėstę vidutinio aukščio Oltreadige ir Bassa Atesina kalvose 350 – 700 m. virš jūros lygio. Sodinukų tankumas – 5000 – 5500 vnt. / ha. Po fermentacijos ir maceracijos su odelėmis ir mielėmis, vynas brandinimas nerudijančio plieno statinėse. Antrinė fermentacija su mielėmis – 40 mėnesių, tobulai pusiausvyrai pasiekti. Turtingas, didingas, daugiabriaunis, ypač minerališkas, kvapnus, išraiškingos rūgšties, pasižymintis kremiškais burbuliukais, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi citrusinių vaisių, baltųjų vaisių, miško žolelių, mėtų, paparčio, imbiero, kardamono, pieno produktų, skrudintos duonos, lazdyno riešutų kvapais.

https://www.kettmeir.com/en/

 

Categories: , , Tag: Product ID: 2814

Description

Giuseppe Kettmeir 1919 m. vyninės įkūrėjas, didžiulę patirtį sukaupęs vyndarys, atstovaujantis Südtirol kraštui būdingus ir aiškiai Terroir išreikštus vynus. Dirvožemis – kalkakmenis, molis su dideliu organininės kilmės medžiagų kiekiu. Vynuogynai išsidėstę vidutinio aukščio Oltreadige ir Bassa Atesina kalvose 350 – 700 m. virš jūros lygio. Sodinukų tankumas – 5000 – 5500 vnt. / ha. Po fermentacijos ir maceracijos su odelėmis ir mielėmis, vynas brandinimas nerudijančio plieno statinėse. Antrinė fermentacija su mielėmis – 40 mėnesių, tobulai pusiausvyrai pasiekti. Turtingas, didingas, daugiabriaunis, ypač minerališkas, kvapnus, išraiškingos rūgšties, pasižymintis kremiškais burbuliukais, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. Pasižymi citrusinių vaisių, baltųjų vaisių, miško žolelių, mėtų, paparčio, imbiero, kardamono, pieno produktų, skrudintos duonos, lazdyno riešutų kvapais.

https://www.kettmeir.com/en/

Additional information

Bottle volume

0.75l

Alcohol concentration

12.5%

Wine region

Italy, Sudtirol, Trentino – Alto Adige

Grape variety

Chardonnay, Pinot Bianco, Pinot Nero

Wine colour

White

Wine characteristic

Dry

Winemaker

Kettmeir

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kettmeir Metodo Classico Pas Dosé Oltreadige – Bassa Atesina – Alto Adige DOC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *